Основи здоров`я 3 клас тести скачать

Основи здоров`я 3 клас тести

Завдання для перевірки знань з основ здоров'я. Тести "Людина та її здоров'я"
Уроки основ здоров'я є важливим етапом у навчанні підростаючого покоління. Адже здоров'я - це найцінніший дар. І його потрібно берегти якомога довше. Задача цієї дисципліни вчити школярів дбайливо ставитися до свого здоров'я, вести здоровий спосіб життя. Людина та її здорав'я.

1. Обери чинники, які впливають позитивно на здоров'я людини: а) правильне харчування; в) робота за комп'ютером; г) свіже повітря. 2. Для збереження зору потрібно: а) робити гімнастику для очей; б) читати лежачи; в) багато часу проводити за комп'ютером. 3. Для збереження правильної стрункої постави потрібно: а) виконувати фізичні вправи; б) стежити за правельною постановою під час навчання; в) не звертати на неї ніякої уваги. 4. Для збереження слуху потрібно: а) стежити за чистотою вушних раковин; б) слухати гучну музику; в) голосно розмовляти. 5. Які правила здорового способу життя найважливіші: а) дотримання режиму дня; в) правильне харчування; г) довготривалий перегляд телепередач. 6. Якщо тобі запропонують спробувати палити, ти: в) викинеш цигарку в смітник.

7. Якщо зустрінеш на вулиці людину з обмеженими можливостями ти: а) будеш посміхатися; б) запропонуешь допомогу; в) просто пройдеш повз неї. 8. Здорова людина - це. б) та, яка посміхається, має гарний настрій; 9. Які продукти харчування корисні для дитячого здоров'я: 10. Від чого залежать зміни у твоєму організмі: б) фізичного розвитку; в) апливу навколишнього середовища; г) програми телепередач.

11. Визнач складові здоров'я: 12. Що впріває на погіршеня зору: а) погане освітлення; б) читання в транспорті; 13. Що негативно впливає на опорно-руховий апарат: а) неправильне сидіння; б) носіння портфеля одній руці; 14.

Які природні чинники позитивно впривають на твій організм: 15 Що шкодить твоїм очам:

Скачать с файлообменника:


  • Основи здоров`я 3 клас тести

  • Основи здоров`я 3 клас тести
  • Выбор пользователей: